Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai

Aprašymai

Uzņēmums SIA „KALUMI”

Īpašnieks un kalējs: Kaspars Auza

1989.g.- Tautas daiļamata meistars 1992.g.- Latvijas amatniecības kameras diplomēts kalējmeistars (melnais metāls) un varkalis (krāsainais metāls).

Ar saviem darbiem piedalījies Zviedrijā, Norvēģijā. Latvijā – izstādēs un publiskajā telpā.

Skaistā vietā Vidzemē, starp Bīriņu un Igates pilīm atrodas sena akmens ēka, kas celta 200 gadus atpakaļ – Pētera I laikā. Pašlaik tajā kalējs Kaspars Auza ir izveidojis privātu kalējlietu muzeju, radot iespēju interesentiem un jaunajiem pāriem ar kāzu viesiem baudīt šo īpašo piedāvājumu.

Kalējdarbnīcā jaunajai sievai ar vīra palīdzību ir jāgludina pirmās nakts lina palagu. To dara ar 150 gadu senu gludekli, kas piekrauts ar laukakmeņiem. Savukārt, jaunajam vīram kopā ar kalēju jānokaļ pašam savs Laimes pakavs, piepalīdzot jaunajai sievai. Kalējs viņu pakavam nepieskaras, jo katrs pats ir savas laimes kalējs.

Pēc labi padarīta darba, jaunais pāris, kopā ar visiem nobaudot dzirkstošu šampanieti, ir gatavi doties savas jaunā dzīves ceļā.

Objekti Latvijā Veidojis metāla dizainu sadarbībā ar arhitektiem un dizaineriem Latvijas populārākajiem nacionālajiem restorāniem:„LIDO”, „Vērmanītis”, „Staburags”, „Slāvu restorāns”, „Key to Riga” un viduslaiku restorāniem: „Rozengrāls” un „Black balsam”

Objekti Norvēģijā Sadarbībā ar guļbūvju ražotāju „EKLA” eksports uz Buškerud, Telemark, Hedmark un Sandnessjoen.

Sadarbības partneri: arhitekti, dizaineri, interjeristi, kamīnu firmas, guļbūvju un koka māju ražotāji un eksportētāji, dārza interjeristi.

Veic apkalumus privātmājām, mēbeļu apkalumus, izgatavo kamīnlietas, kāpņu margas, karogturētājus, eņģes durvīm, durvju klauvekļus, kaltus gaismekļus, kroņlukturus, svečturus, vējrādītājus, dārza grilus, apkaltas un apgleznotas pūrlādes kā arī kalumi akmenī, stiklā un ar Svarovska kristāliem.

Tiek veikti arī restaurācijas darbi vecām ēkām, pilīm un muižām- vārti, eņģes, rokturi, svečturi, logu apkalumi, kamīnlietas.

Uzņēmums darbojas ar dzīvu uguni, saglabājot meistarības paņēmienus, kas nodrošina lielas iespējas restaurācijā un modernajā dizainā, strādājot kopā ar arhitektiem un dizaineriem.

Galerija
Video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 283888
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1550652
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Sumbrs, kavinė - motelis
    Sumbrs, kavinė - motelisKavinė - motelis, maisto užsakymas kelyje, galima paserviruoti stalus iki 50 žmonių.
    Lantus, kaimo namas
    Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
    VI&P, metalo apdirbimas
    VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
    Aivars-K, akmens apdirbimas
    Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
    CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
     CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
    Poligons DK, dažasvydis
    Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
    Eglieni, svečių namai
    Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
    Hotel Tigra, viešbutis
    Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
    latvaslini, parduotuvė
    latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma