Gungas, svečių namai

Aprašymai

Etnogrāfiskais viesu nams Gungas ir unikāla atpūtas vieta Latvijā. Priežu mežu ielokā, Dūņezera krastā atrodas piecas autentiskas un vēsturiskas īsteni latviskas guļbaļķu mājas no 19. gadsimta, kuras atvestas no dažādiem Latvijas novadiem. Šeit savienojas Latvijas senatnīgais šarms ar mūsdienu komfortu. Šeit, idilliska miera un klusuma ieskāvumā dabas azotē iespējams baudīt mierpilnu atpūtu.


Gungas ir piemērotas svinībām un atpūtai jebkurā gadalaikā, jebkurā kompānijā, īpašus dzīves notikumus svinot. Laipni uzņemsim viesus atpūtai ģimenes un draugu lokā, kāzas, kā arī seminārus un korporatīvus pasākumus.  Mēs aicinām Gungās svinēt arī godus un latviskās gadskārtas etnogrāfiskā stilā ar folkloras tradīcijām.

Visu informāciju par viesu namu Gungas un cenām atradīsiet mūsu mājas lapā https://gungas.lv


Gungas jūs atradīsiet Ādažu novadā, aptuveni 30 km attālumā no Rīgas centra un aptuveni 10 km attālumā no jūras.

Gungas ir vieta, kur apstājas laiks.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 324632
    Parodytas paieškos rezultatuose : 861499
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsSvečių namai Taurini, jaukūs kambariai, sauna, SPA vonia. Aktyvus poilsis: tenisas, krepšinis, tinklinis, batutas vaikams, biliardas.
    Silta-maja.lv
    Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
    Vuolake Hotelli, viešbutis
    Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
    INETA LESĪTE, stilistas
    INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
    Ūdensdzirnavas, svečių namai
    Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
    Terion, veterinarijos klinika
    Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
    Rūķīši, svečių namai
    Rūķīši, svečių namaiRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma