UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika

Aprašymai
UAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Todėl klientas gali tikėtis plataus produkcijos asortimento ir profesionalių specialistų konsultacijos. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse. Modulinės tvoros – naujų tvorų era Visos modulinės tvoros pasižymi nepaprastu ilgaamžiškumu, universalumu, estetiškumu, gausia spalvinės paletės įvairove. Šios tvoros, vartai ir varteliai gaminami iš unikalių „ALUZINC“ štakėtlenčių-profilių – dėl savo išskirtinių antikorozinių savybių štakietlentės yra daug pranašesnės už paprastai cinkuotus profilius. Jų atsparumas korozijai yra net 12 kartų didesnis nei cinkuotų profilių. Plastikas prieš medį Kam pirkti medinę tvorą, jei yra plastikinis analogas! Plastikinių tvorų kaina yra itin patraukli, jų nereikia dažyti – jos yra pagamintos iš gryno karštai štampuoto 100% PVC. Plastikinėms tvoroms nereikia jokios tradicinės priežiūros, jos ilgaamžiškumas leidžia Jums pamiršti kasmetinį dažymą, puvimą, cheminį apdirbimą, rūdijimą bei kitas su medinėmis tvoromis susijusias problemas. Tvorų surenkami pamatai Tai novatoriŠkas būdas greitai, pigiai ir tvirtai pastatyti tvorą, naudojant tik sujungimo elementus. Naudojant tvoros surenkamus pamatus/vejos bordiūrą išvengiama didelių betonavimo bei kitų daug darbo reikalaujančių darbų. Gaunant universalią estetinę betoninę konstrukciją, Jūs taupote ne tik laiką, bet ir pinigus. Dirbtinė gyvatvorė Tai naujas ir palyginus pigus būdas visada turėti žalią ir estetiškai atrodančią gyvatvorę. Į tvorą iš metalinio tinklo su rombo formos skylutėmis vertikaliai pratęsiami dirbtiniai augalai. Puiki išvaizda žiemą-vasarą ir apsauga nuo kaimynų akies! Granito akmens grindinis Granito akmens grindinis - tai Jūsų namų vizitinė kortelė. Net nedidelis kiekis natūralių akmenų atgaivins nuobodų ir pilką betoninio grindinio vaizdą priešais Jūsų namą. Granitinės trinkelės - tai patvari ir puošni medžiaga. Jas galima naudoti kaip atskiros kompozicijos elementus arba kartu su betoniniais gaminiais. Granito trinkelėmis išklotas įvažiavimas į kiemą ne tik suteiks prestižinę išvaizdą Jūsų namui, bet ir tarnaus kaip ilgaamžė ir praktiška danga.
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 69949
    Parodytas paieškos rezultatuose : 551599
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Jaunarāji, kempingai
    Jaunarāji, kempingaiPoilsis prie Gaujos upės. Galite maloniai poilsėti pušyne ant Gaujos upės kranto. Jūsų paslaugom bus penki nauji ir patogūs 8-viečiai nameliai svečiams, kaimiška pirtid ir salė banketams.
    Jāņa Zābera memoriālais muzejs
    Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
    Gaišos toņos, laidojimo paslaugos
    Gaišos toņos, laidojimo paslaugosLaidojimo paslaugų kompleksas, dokumentų sutvarkymas ir visi reikalingi reikmenys laidotuvėms, morgo paslaugos visą parą, agento iškvietimas į namus.
    Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
    Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
    RMS Heating, SIA, šildymo technika
    RMS Heating, SIA, šildymo technikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
    Mēnesnīcas, svečių namai
    Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
    Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
    Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis"Ergoss". Prekyba medienos plokštėmis - faniera, baldine faniera, OSB plokštėmis. Išpjovimas pagal užsakymą. Individualūs baldai. Sukurta klientų bazė.
    Pļavnieki, veterinarijos klinika
    Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma