Granitops

Aprašymai
Granitops - jebkuras brīvas formas. Lielisks risinājums - tā ir jauna iespēja izgatavot pēc individuāla projekta virtuves un vannas istabas virsmas, biroja mēbeļu virsmas, bāra letes un galdiņus, palodzes un citus dizaina elementus. GRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Tas virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības. Tehnoloģija dod iespēju veidot jebkuras konfigurācijas vienlaidus virsmas un detaļas - dažādu biezumu taisnas un noapaļotas formas plaknes ar nosedzošām apmalēm, padziļinājumiem un izgriezumiem. Virsmas bez šuvēm iespējams savienot arī dažādos līmeņos. Ja arī nepieciešams vairākas detaļas savienot uz vietas objektā, tad tiek izveidotas praktiski neredzamas vienlaidus šuves, saglabājot visas GRANITOPS īpašības.
Galerija
Video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 55362
    Parodytas paieškos rezultatuose : 621277
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Eco Dowel, SIA
    Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
    Purgaiļi, svečių namai
    Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
    Svētku mode, siuvimo salonas
    Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
    latvaslini, parduotuvė
    latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
    Muduri, SIA, darbnīca
    Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
    Upesrūķi, svečių namai
    Upesrūķi, svečių namaiWe offer: Peace and tranquility not far from Riga. Our guests can enjoy the blessed atmosphere of the country log house. You can steam and flap yourself with birch, hazel, juniper whisks in our country sauna.
    Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
    Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
    Līva***, viešbutis
    Līva***, viešbutisViešbutis Liva pačiame Liepojos centre. Restoranas Upe jums siūlo pusryčius prie turtingo švediško stalo, verslo pietūs ir romantiška vakarienė.
    Paradīzes graudi, gėlės Jūrmala
    Paradīzes graudi, gėlės JūrmalaParadīzes graudi, gėlės Jūrmala
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma