Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Aprašymai
Meistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem. Produkts ir sertificēts atbilstoši ES preču kvalitātes un drošības prasībām. Mūsu produktus var iegādāties mazumtirdzniecībā veikalos: Valters un Rapa, Globuss, Tīne, Ezerciems, Randoms, Hobbyset, Koka Varde, suvenīru veikalos lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī vairumtirdzniecībā, zvanot pa tālruni: 29239595. Uzņēmums nodarbojas arī ar individuālu pasūtījumu veikšanu. Meistars A” 3D modeļi ir gatavoti no ekoloģiski tīra materiāla - bērza saplākšņa, tam ir patīkami pieskarties un tas smaržo. Salikšanas process prasa radošu pieeju un konstruktīvu domāšanu, rezultātā no neizteiksmīgas detaļu kaudzītes top skaista trīsdimensiju figūra. Tā ir jauka iespēja izveidot pašam savu sapņu objektu (gan samazinātā formātā), piemēram, burinieku, motociklu, lidmašīnu, vai gluži otrādi- milzīgu sienāzi, tauriņu, kas vizuāli ir visai līdzīgi īstajiem. Paša veidota modeļu kolekcija, ko ik pa laikam var papildināt ar jauniem modeļiem, priecēs acis gan bērnistabā, gan lieliski papildinās mājas interjeru. Mūsu modeļi ir domāti gan bērniem - tas ir konstruktors, kas rosina iztēli, trīsdimensiju uztveri, sekmē pirkstu attīstību, māca būt uzmanīgam, pacietīgam un gandarī ar brīnišķīgu rezultātu - top kaut kas jauns, paša rokām darināts,gan pieaugušajiem - tā ir jauka dāvana - suvenīrs kādam, ko vēlaties iepriecināt, vai atstāt kā piemiņu par kādu laiku, vietu vai notikumu. Gandarīs arī pats radīšanas process. Ieprieciniet un pārsteidziet savus mīļos ar jauku dāvanu!
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 116774
    Parodytas paieškos rezultatuose : 417935
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Terion, veterinarijos klinika
    Terion, veterinarijos klinikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaNešiojamos pirtys – statinės, vonios. Valčių nuoma kelionei Abavoje, plaukiojimas Kuržemėje, valčių nuoma Kandavoje, transportas su vairuotoju nuo plaukimo pabaigos taško iki vietos, kur pradėjote kelionę ir palikote transporto priemonę. SUP lentų nuoma. Sodo žaidimai.
    Magma, SIA
    Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
    Deko Dārzs
    Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
    Aviokase.Lv, bilietai internetu
    Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
    Ilona Einika, Fotografas
    Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
    Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksas
    Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksasBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma