Aprašymai

Autoceļa Garkalne - Mālpils 29. km atrodas viesu māja Švinkates, kas piedāvā lielisku iespēju klusumā un mierā atpūsties nogurušus pilsētniekus, ģimenes svētku svinētājus un pirts cienītājus. Viesiem tiek piedāvāta atpūtas zāle ar kamīnu, gultasvietām un pirti. Pēc pirts ir iespēja veldzēties vēsajā ūdenī. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.

LIELĀS PIRTS CENA:

150 Eur (kompānijai līdz 10 cilvēkiem) / svētku cena 250 Eur

+ 15 Eur par katru nākamo viesi           / svētku cena 20 Eur


MAZĀS PIRTS CENA:

40 Eur (2 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                     / svētku cena 100 Eur

50 Eur (4 cilvēki) –bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                    / svētku cena 110 Eur

60 Eur (6 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                   / svētku cena 120 Eur / 8 cilv. 140 Eur


SOMU MĀJAS un VASARAS MĀJAS CENA:

30 Eur (2 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 60 Eur

40 Eur (4 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 80 Eur


VASARAS NOJUMES CENA:

5 Eur par viesi*                                 / svētku cena 10 Eur

*ierobežojums līdz 10 cilvēkiem

Galerija
Video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 101926
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1020649
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Višķezers, poilsiavietės
    Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
    Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
    Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    Rīgas Logi, durys ir langai
    Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Arre, metalo apdirbimas
    Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    DHM Group, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
    DHM Group, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinės medžiagos. Statybinių medžiagų pardavimas. Šilumos izoliacija. Fasadų apšiltinimas. Statybinių medžiagų internetinė parduotuvė.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma