Ances Dizains, piešimas ant medžiagos

Aprašymai

APDRUKA UN IZŠŪŠANA:


Piedāvājam arī apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Apģērbus, kurus nevar tehniski apdrukāt- piemēram- ziemas vai starpsezonas jakas ar dūnu, sintepona siltinājumu, var izšūt. Mūsu mājas lapā piedāvātajiem starpsezonas un ziemas apģērbiem ir speciāli oderē iestrādāti rāvējslēdzēji, kas nodrošina kvalitatīvu izšuvumu bez diegu galiem izstrādājuma oderē.

Ja vēlaties apdrukāt paši savus T-kreklus, tad tiem vajadzētu būt svaigiem- pa tiešo no veikala plauktiem, nemazgātiem!

Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.

 

APĢĒRBU MODEĻU PIEEJAMĪBA:


Atkarībā no ražotāja brenda preci iespējams pasūtīt arī pa 1 gab- privatām vajadzībām, ir ražotāji un arī daži apģērbu modeļi, kurus var pasūtīt sākot no 6gab no viena izmēra, vai arī tikai pa kastei no vien izmēra. Tas ir atkarīgs no ražotāja stratēģijas attiecībā pret pircēju.

Lai precizētu Jūs interesējošo apģērbu pieejamību noteikti sazinieties ar mums rakstot uz augstāk norādīto e-pastu vai arī zvanot pa kādu no norādītajiem telefona numuriem.

 

APĢĒRBU IZMĒRI:


Ja pasūtījumu no attiecīgā ražotāja brenda veicat pirmo reizi, noteikti pirms pasūtījuma veikšanas pārliecinaties par izmēru atbilstību- katrs ražotājs veido pats savu izmēru sistēmu, kā arī viens un tas pats krāsas nosaukums var atšķirties starp ražotājiem. Jāņem vērā, ka atšķiras arī ,piemēram, T-kreklu trikotāža uz tausti- kādam tā ir maigāka, citam stīvāka- tas ir gaumes jautājums- kvalitāte visām precēm ir laba.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 35418
    Parodytas paieškos rezultatuose : 730587
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Iešnalė, kaimo namas
    Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
    ESELO, centrinis sandėlis
    ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
    Rojas rodes, laisvalaikio namai
    Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
    Upesrūķi, svečių namai
    Upesrūķi, svečių namaiWe offer: Peace and tranquility not far from Riga. Our guests can enjoy the blessed atmosphere of the country log house. You can steam and flap yourself with birch, hazel, juniper whisks in our country sauna.
    Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
    Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
    Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
    Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
    Ilona Einika, Fotografas
    Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma