Watex, SIA

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 16373
    Parodytas paieškos rezultatuose : 45042
    Žiūrėti kataloge : Vandens filtrai

    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
    Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaralystę sudaro miniatiūrinis rūmų namų kiemas, lėlių galerija ir drabužių spinta. Tai labai populiarus ir unikalus turistinis miesto objektas. Karališkasis drabužių spinta - persirengimo kambaryje galima rasti per 550 prabangių kostiumų, skirtų bet kokio dydžio moterims, vaikams ir vyrams. Lėlių galerija - daugiau nei 170 kūrinių.
    Burtnieki, svečių namai
    Burtnieki, svečių namaiViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
    Robežnieki kokaudzētava
    Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
    Darba drošības centrs, SIA
    Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
    Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
    Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
    NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
    NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
    Mobilā atpūta
    Mobilā atpūta
    Eiropas reģionālais tūrisma institūts
    Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTurizmo naujienų portalas Eiropa.lv, E-katalogas, seminarai, mokymai, konsultacijos, rezultatus-naujienos, CV on-line.
    Vānes māja, svečių namai
    Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma