Aprašymai

PIKC “Smiltenes tehnikums” Alsviķu teritoriālā struktūrvienība. Tā ir akreditētaprofesionālās izglītības iestāde (turpmāk PII), kas atrodas Alsviķos, Alsviķu pagastā Alūksnes novadā.PII darbojas kopš 1991. gada.

2019./2020.m.g. skola uzņem izglītojamos ar un bez invaliditātes šādās profesionālajās kvalifikācijās:

ar pamatizglītību (mācību ilgums - 3 gadi):

  • pavāra palīgs;
  • šuvējs;
  • aprūpētājs.

- ar pamatizglītību (mācību ilgums - 2 gadi):

  • virtuves darbinieks;
  • koksnes materiālu apstrādātājs.

Informācijas diena Alsviķos - 2020.gada 23.aprīlī, plkst. 12.00

Piedāvājam šādus pakalpojumus:

  • Dienesta viesnīca (dzīvojamās istabas, atpūtas telpas, dzīves mācības telpa ar virtuvi, veļas automāts u.c.) – maksas pakalpojums (EUR 8.50 mēnesī).
  • Ēdnīcas pakalpojumi (valsts apmaksāta 4 reizes dienā ēdināšana personām ar 1.,2.,3.grupas invaliditāti, kuri dzīvodienesta viesnīcā). Audzēkņiem bez invaliditātes grupas – jāmaksā.
  • Individuālā sociālā rehabilitācija ar medicīniskās rehabilitācijas elementiem:
    • individuālā sociālās rehabilitācijas programma
    • fizioterapija
    • masāžas
    • ūdens procedūras
    • ārstnieciskā vingrošana
  • Logopēda pakalpojumi.
  • Zīmju valodas tulka pakalpojumi.
  • Pilnvērtīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas:
    • interešu pulciņi
    • sporta aktivitātes
    • bibliotēka
    • interneta pieslēgums.

Sadarbojamies ar daudziem uzņēmējiem darba vidē balstītu mācību un kvalifikācijas prakses laikā. Tiek rīkotas mācību ekskursijas, kuru laikā tiek apmeklēti uzņēmumi un profesionālās izstādes.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis, Susijusios įmonės
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 17528
Parodytas paieškos rezultatuose : 119164
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Pagalmiņi, kaimo namas
Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIASiūlome aukščiausios kokybės COATS siuvimo siūlus rūbams, krepšiams, batams, baldams, sporto inventoriui, palapinėms, tentams, jachtoms, filtrams, techniniam siuvimui, maišelių siuvimui, audimui. Siūlome siūlus aukštai temperatūrai.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma