Dizains un Druka, SIA

Aprašymai

Atlaide -20% lielformāta drukai

Nekavējieties un pasūtiet lielformāta druku JAU TAGAD un ietaupiet 20%!
Piedāvājumā ietilpst:
dizaina izstrāde; plakāti;
kanvas;
roll up;
pvc baneri;
logu un skatlogu uzlīmes;
automašīnu līmplēvju izdrukas;
lielformāta fotogrāfijas;
ploterdarbi u.c. 

Par sev vēlāmo lielformāta drukas veidu, cenu un dizainu sazinieties ar mums info@ tipografijas.lv vai zvaniet uz tālr. +371 27863280

_______________________________________________________________________________________

Mēs esam kreatīva un dinamiski progresējoša kompānija, kas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu dizaina un drukas jomā. Augsta līmeņa pieredzējušu speciālistu komanda, ar prieku realizēs Jūsu ieceres un idejas. Ar mūsdienīgu iekārtu palīdzību mēs izpildīsim jebkuras sarežģītības un apjoma pasūtījumus. Individuāla pieeja katram klientam, precizitāte un atbildības sajūta ir galvenie kritēriji, kas padara mūs par labāko partneri poligrāfijas sfērā, kā korporatīvajiem, tā arī privātajiem klientiem.

_______________________________________________________________________________________

Piedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. Maksimālai klientu mērķu sasniegšanai, integrējam individuālu pieeju, izmantojot augstas tehnoloģijas iekārtas, kā arī kompetentu darbinieku sastāvu.

Galerija
Video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 35452
    Parodytas paieškos rezultatuose : 468944
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    K-masti.lv, SIA
    K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
    Logu Plēves, SIA
    Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
    Smēde, metalo apdirbimas
    Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
    RC Auto , autoservisas
    RC Auto , autoservisasCar Service,Važiuoklės remontas. Automobiliai dignostik ir remontas. Variklio remontas. Laikas diržų ir jiems gaminti naudojamas beltingas kaita. Pavarų dėžės remontas. Greita alyvos keitimo. Stabdžių sistemos remontas. Suvirinimo
    ML Grupa 3, prekyba statybinėmis medžiagomis
    ML Grupa 3, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų internetinė parduotuvė. Statybinės konstrukcijos. Termoizoliacinės medžiagos. Sausi mišiniai statyboms. Stogai.
    Dekogrīdas, SIA
    Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
    Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
    Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis2007 metais, namų virtuvė Rudzons perėjo į naują prekės ženklą Madona Cafe Hotel Rudzons - Penki kambariai, 16 miegamųjų, svečių salė - erdvūs, šviesūs kambariai. Kviečiame į Madona!
    Dzērienu serviss
    Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma