Dzīpari S, tekstilės dirbiniai

Aprašymai

Dzīpars ir vien no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Uzņēmumā ir 30 darbinieki. Pie mums strādā ne tikai audējas, bet arī šuvējas un spolētājas, līdz ar veiksmīgi varam piemēroties apjomīgiem pasūtījumiem un termiņiem. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā. Dzīparā strādā audējas, kas labi iepazinušas aušanas darba sūrumu un smagumu, bet tas neliedz ar radošu liesmiņu radīt īpašus audumus ar īpašu sajūtu! Mūsu uzņēmums strādā pārsvarā ar linu, jo lins tā ir mūžīga vērtība, kas jebkurai videi piešķir individuālismu un raksturu. Mēs nepārtraukti atrodamies kustībā - jaunu ideju meklējumos un to realizācijā, kas palīdz piesaistīt klientus tieši mums, jo katrs izstrādājums ir individuāls roku darbs ar tikai sev domātu pielietojumu. Salons tika izveidots 1993. gadā, paralēli uzņēmumam SIA "Dzīpari S" kurā izgatavo mākslas izstrādājumus uz roku stellēm no lina un vilnas, lai tirgotu savu ražoto preci. Mūsu salonā iespējams iegādāties visus mūsu ražotos lina un vilnas izstrādājumus visplašākajā sortimentā, tiek piedāvāta ne tikai pašu darināta produkcija, bet iespējams arī iegādāties dāvanas sev un citiem. Atšķirībā no citiem saloniem Mēs piedāvājam pārsvarā Latvijā ražotu preci, kas kā laika gaitā pierādijies, nes sev līdzi īpašu, tikai latviešiem pazīstamu siltumu, un kvalitāti. Laika gaitā salons ir paplašinājies gan platībā, gan piedāvājuma daudzveidībā. Tas ir kļuvis par iecienītu iepirkšanās vietu ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī iebraucējiem, un tūristiem. Salona emocionālais un vizuālais noformējums mainās līdz ar gadalaikiem. Noformējumā tiek izmantota veikala prece un dabas materiāli. Saskaroties ar klienta vēlmēm allaž esam gatavi piemeklēt un rast vislabāko risinājumu. Mūsu adrese: Alūksnē, Pils ielā 21 b, salons "Dzīpars", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv Mūsu filiāle: Liepājā, Kungu ielā 3, salons "Dzīparbodīte", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis, Susijusios įmonės
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 30890
Parodytas paieškos rezultatuose : 320357
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlėjas projekti teikia sodininkystės ir apželdinimo paslugas. "Nuo projekto iki žydinčio sodo".
Port Hotel, viešbutis
Port Hotel, viešbutisPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Baldai, virtuvės, viešbučių, miegamojo kambarių. Įmontuojamos spintos. Slenkančios sistemos.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIASiūlai, kojinių siūlai, vilnos siūlai, alpakos siūlai, angoros siūlai, mohair siūlai, merino siūlai, medvilnės siūlai, makramės siūlai, Turkijos siūlai, margi siūlai, savaiminio rašto siūlai, akrilo siūlai, siūlai vaikams. Mezgimo priedai.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma