Vidzemes logi, durys ir langai

Aprašymai

Mūsu misija - ieklausīties, izprast un ražot klientu vajadzībām un viņu budžetam atbilstošas, kvalitatīvas un energoefektīvas stiklotās konstrukcijas.

PVC logu un durvju ražošanai esam izvēlējušies:

  • KBE 70, KBE 76AD un KBE 88 profilus - ražoti Vācijā;
  • Roto NT un Winkhaus furnitūru - drošu, izturīgu un ērtu lietošanā;
  • modernas un precīzas URBAN iekārtas un efektīvu ražošanas risinājumu;
  • kvalificēti darbinieki izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu.

Vīzija

SIA "Vidzemes logi" ir viens no vadošajiem Latvijas logu ražotājiem, kas ne tikai apmierina vietējo pieprasījumu, bet arī sekmīgi eksportē PVC un alumīnija logus un durvis uz citām ES valstīm, turpinot nodrošināt augstu un ES prasībām atbilstošu izstrādājumu kvalitāti.

Vērtības

Zilā krāsa mūsu logo simbolizē sadarbību, saprāta spēku, lojalitāti. Savukārt zaļā - dabas krāsa, simbolizē mieru, harmoniju un izaugsmi. Mūsu ražotne atrodas zaļā vietā blakus zilam Burtnieku ezeram. Mums ir svarīgi, lai tas, ko mēs ražojam, būtu ne tikai augstas kvalitātes izstrādājums, bet lai tas būtu nekaitīgs apkārtējai videi un cilvēkiem.

Tieši tādēļ PVC profili, ko izmantojam savu logu ražošanai, nesatur ne kaitīgus savienojumus, ne svinu. Tie ir pilnībā otrreiz pārstrādājami, turklāt tos var pārstrādāt pat vairāk kā 8 reizes, materiālam saglabājot savas īpašības. Šīs plastmasas kalpošanas laiks pārsniedz 60 gadus un tas ir viens no ilgtspējīgākajiem materiāliem, kas šobrīd pieejami. Profili 100% tiek ražoti Vācijā, uzņēmumā Profine GmbH.

Profine GmbH ir Eiropas līderis logu profilu ražošanā. Ražošanas process un gala produkts pilnībā atbilst vides aizsardzības prasībām. Sertifikāts, kas izsniegts šai ražotnei, apliecina, ka Jūs nopirksiet dabai draudzīgus un augstas kvalitātes logus, kas atbilst visām tehniskajām prasībām. Turklāt tie ilgi kalpos, nodrošinās daudz labāku siltumizolāciju, būs noturīgāki pret laika apstākļu ietekmi, atšķirsies ar labākas kvalitātes virsmu matēto spīdumu. Šī ražotāja profiliem ir 20 gadu kvalitātes garantija.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 33538
    Parodytas paieškos rezultatuose : 289148
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Smēde, metalo apdirbimas
    Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
    Upmaļi, iškilmių namai
    Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
    Volmārcentrs, SIA
    Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
    Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
    Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Baldai, virtuvės, viešbučių, miegamojo kambarių. Įmontuojamos spintos. Slenkančios sistemos.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Zanda, rokdarbi, keramika
    Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma