LATCARRIER, SIA

Aprašymai

KODĖL RINKTAS MUS?

MES PAPRASTAI, SAUGIAI SUTEIKIAME NAUDA IR VERTĖ:

  • Patikima ir saugi įmonė, turinti kelerių metų patirtį ir kompetentingą komandą!
  • Greitas ir paprastas bendravimas, o tai reiškia greitą citatą ir greitus atsakymus į klausimus, taip pat nuolatinį bendravimą transportavimo metu!
  • Mūsų darbuotojų žinios leidžia sukurti apgalvotas ir logiškas tiekimo grandines, užtikrinančias greitą pristatymą su optimaliomis sąnaudomis!

AUKŠČIAUSIO LYGIO KLIENTO PASLAUGA

Mūsų komandos patirtis ir atitinkamai klientų aptarnavimas atitinka aukščiausius logistikos pramonės standartus, užtikrina nepriekaištingą klientų aptarnavimą visuose bendradarbiavimo etapuose.

PASAULINĖS PARTNERYSTĖS

Ilgą laiką bendradarbiaujame su patikimais partneriais visoje Europoje. Jie leidžia teikti pasaulinio lygio paslaugas išlaikant vietinį patikimumą ir galimybę prisitaikyti prie unikalių kiekvieno regiono reikalavimų.

PAPRASTAS, SAUGU IR EFEKTYVUS.

Užtikriname, kad klientų kroviniai judėtų saugiai ir maksimaliai efektyviai laiko ir kainos atžvilgiu. Mūsų atsakingas požiūris į logistiką užtikrina pristatymo tikslumą ir savalaikiškumą.

NERIBOTOS GALIMYBĖS

Dirbdamas su mumis klientas saugiai plečia savo verslo mastą. Mūsų turimi resursai padės pasiekti naujas rinkas ir kryptingai augti žinant, kad Jūsų vežėjams reikalingos žinios ir patirtis logistikos srityje, padedančios pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 6021
    Parodytas paieškos rezultatuose : 86010
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
    Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
    Stila Elements
    Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinika
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
    Daugavas muzejs
    Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
    Zemeņu krastiņi, kaimo namas
    Zemeņu krastiņi, kaimo namasZemeņu Krastiņi. Sodyba ant Ilza-Geranimova ežero kranto. Nakvynė, pirtis, baseinas, žvejyba, inventoriaus nuoma.
    Pagalmiņi, kaimo namas
    Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
    Kalves, laisvalaikio namai
    Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma