Aprašymai

  • Pirmdien: 8:00 - 12:00; 13:00 - 18:00
  • Otrdien, trešdien, ceturtdien: 8:00 - 12:00; 12:45- 17:00
  • Piektdien: 8:00 - 12:00: 12:45 - 15:00

  • Kokneses apvienības pārvaldes vadītāja funkciju veicēja Ilmāra Klauža pieņemšanas laiks Bebru pagasta pārvaldē: katra mēneša pirmajā un trešajā pirmdienā no 14:00 – 17:00

    Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
    Žemėlapis
      Statistika:
      Pilnai peržūrėta : 7396
      Parodytas paieškos rezultatuose : 36685
      Mīļmājiņa, poilsio namai
      Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
      EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
      EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
      Tree Climbers, SIA
      Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
      PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
      PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
      Zanzibāra, kempingai
      Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
      Celmiņi, laisvalaikio namai
      Celmiņi, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
      Dimzas, medelynas
      Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
      CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
       CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
      Zaļie ābolīši, svečių namai
      Zaļie ābolīši, svečių namaiViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
      Kameja, užuolaidų salonas
      Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
      Visi banneri
      laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma