Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Aprašymai

Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).

Kuo mes užsiimame?

Būtent Jums siūlome visada šviežių atvėsintų žuvų, žvejų kaimuose rūkytų žuvų ir pačių pagamintų sušių! Greitai aptarnaujame, pristatome prekę ir džiaugiamės patenkintais klientais!

Kur perkame žuvis?

Šviežias žuvis reguliariai perkame iš Latvijas žvejų – sterkai, strimėlės, šamai, upėtakiai, karpiai, eršketai, lynai, karšiai, līdekos, žiobriai, kuojos, ešeriai, plekšnės, menkės, grundalai, stintos, vėgėlės, unguriai, nėgės, sykai, palijos, lašišos. Žuvis superkame ir iš kitų šalių, pvz., iš Norvegijos – aukščiausios kategorijos lašiša, lašišos ikrai, iš Suomijas – viena iš upėtakių rūšių, atvėsinti upėtakių ikrai ir kt.

Siūlome vietoje pagamintą šviežių žuvų filė – sterko filė, menkės filė, lydekos filė, šamo filė, lašišos filė, upėtakio filė ir kitų žuvų filė. Išvalytos žuvys.

Skaniausios keptos nėgės drebučiuose – tai Carnikavos nėgės. Silpnai sūdytos silkės ir silkių filė aliejuje. Berzciemo šprotai, kilkės. Rygos šprotai, menkių kepenėlės ir t.t.

Ragacieme ir Lapmežcieme žuvys rūkomos, laikantis geriausių tradicijų – rūkytos strimėlės, rūkyti karpiai, rūkytos plekšnės, rūkytos skumbrės su sūriu, marinuotomis daržovėmis, česnakais, rūkyti jūriniai ešeriai, rūkyti unguriai, "Ruojos delikatesas", šaltai rūkyta lašiša, šaltai rūkyta sviestažuvė ir kt.

Gaminame sušius iš šviežių žuvų – sušis su lašiša, tunu, tigrinėmis krevetėmis, su ...:)

Šaldytos žuvys ir jūros gėrybės – tigrinės krevetės, krevetės, išvalytos krevetės, menkės faršas, hekas, skumbrė, filė, apkepas su plutele ir kt.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 28317
    Parodytas paieškos rezultatuose : 127986
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Zanzibāra, kempingai
    Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
    Villa Vanilla, viešbutis
    Villa Vanilla, viešbutisViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
    Stila Elements
    Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
    Madaras, poilsio namai
    Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
    Waldmeisteri, svečių namai
    Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
    Bucefāls, užeiga
    Bucefāls, užeigaButsefal užeigos patalpos - banketams, stalų serviravimas, karštas ir šaltas maistas. Svečių namai, pirtis, baseinas.
    Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
    Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
    Žuvėdra, viesnīca, restoranas
    Žuvėdra, viesnīca, restoranasViešbutis - restoranas - laisvalaikio centras "Žuvėdra" Ignalinoje. Ežerų kraštas kviečia!
    Osteria, kavinė
    Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma