Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos

Aprašymai

Pārcelšanas24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas. Mus geriausiai apibūdina individualus požiūris į kiekvieną klientą, nes tai leidžia kokybiškai atlikti darbus, surandant Jums tinkamiausią ir finansiškai naudingiausią sprendimą. Mūsų komandoje dirba stiprūs ir išmanantys vaikinai, turintys ilgametę patirtį pervežimų srityje tiek Latvijoje, tiek Europoje.

Pasirinkę Pārcelšanas24.lv galite būti tikri, kad suteiksime kruopštų daiktų pervežimą, patyrusius krautuvus, kokybišką baldų surinkimą ir išmontavimą, transporto paslaugas smulkių, didelių ir sunkiasvorių krovinių pervežimui. Esame labai punktualūs ir gerbiame kliento laiką, todėl visada greitai ir laiku atvykstame į objektą, taip pat užtikriname paslaugų teikimą Jums patogiausiu laiku. Visus darbus atliekame taip, kad kiekvienas mūsų klientas nedvejodamas vėl ir vėl naudotųsi mūsų paslaugomis. 

Mes siūlome: 

Nemokamos konsultacijos prieš atliekant darbus 

Individualus požiūris ir situaciją atitinkantys sprendimai 

Darbų atlikimas nurodytais terminais palankiomis kainomis 

Perkraustymo paslauga Rygoje, visoje Latvijos ir ES valstybių narių teritorijoje 

Perkraustymo paslauga fiziniams ir juridiniams asmenims 

Patyrusių krovėjų paslaugos 

Kokybiškas baldų surinkimas ir išmontavimas 

Visų rūšių baldų pervežimas

Didelių gabaritų ir nestandartinių daiktų pervežimas 

Birių (baldų, buitinės technikos ir kt.) išvežimo paslaugos 

Statybinių medžiagų pervežimas Rygoje ir visoje Latvijoje 

Standartinių ir nestandartinių daiktų (pvz. paveikslų, pianinų, seifų) pakavimas ir kruopštus transportavimas. 

Kruopštus daiktų supakavimas, kad jie nebūtų pažeisti transportuojant 

Ilgaamžių dėžių nuoma

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 19929
    Parodytas paieškos rezultatuose : 189055
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Purgaiļi, svečių namai
    Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
    Pazemes ezeri, apskates objekts
    Pazemes ezeri, apskates objektsObjektas turistams - vieninteliai požeminiai ežerai Latvijoje.
    Mucenieki, laisvalaikio namai
    Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
    Muduri, SIA, darbnīca
    Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
    Lottand prezentreklāma
    Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklama, reklamos leidyba, prezentacinė reklama, dizainas, vizualinė reklama, reklama ant aprangos, reklamos idėjos.
    Pētes, gerinimo darbai, apželdinimas
    Pētes, gerinimo darbai, apželdinimasSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
    Dubultmuiža, svečių namai
    Dubultmuiža, svečių namaiSvečių namai Dubultmuiža siūlo: pokylių salę (40 asm.), pirtį, baseiną, kubilą, 8 kambarius nakvynei. Mes įsikūręs Rygos teritorijoje.
    Meļķerti, svečių namai
    Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
    Aviokase.Lv, bilietai internetu
    Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma