Lumag Machinery Baltic

Aprašymai

Oficialūs LUMAG GmbH atstovai Baltijos šalyse

Jau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.

Plačiame Lumag technikos ir įrangos asortimente rasite galingą ir kokybišką malkų ruošimo įrangą, malkų skaldykles, skirtas greitai ir kokybiškai paruošti didelius kuro kiekius, kurių našumas siekia iki 8 m³/val. tradicinės profesionalios hidraulinės medienos skaldymo mašinos su elektros varikliu, benzininiu varikliu arba traktoriaus GTV pavara.

Statybos pramonės profesionalai įvertins platų ir galingą Lumag tankintuvų asortimentą, siūlantį benzininių variklių ir akumuliatorių plaktuvus, kurių išcentrinė jėga siekia iki 16 kN, taip pat benzininius ir dyzelinius plaktuvus, kurių išcentrinė jėga siekia iki 38 kN.

Lumag sodo technikos asortimente rasite galingą šakų smulkinimo įrangą, profesionalius sniego valytuvus greitam didelio sniego kiekio valymui, taip pat motorinius karučius, arba „Mini savivarčius“ su vikšriniais vikšrais ir hidrauliniu krovinio išmetimu.

Galingoms mašinoms reikalingi galingi komponentai, todėl Lumag mašinos kuriamos ir gaminamos glaudžiai bendradarbiaujant su pirmaujančiais pramonės ekspertais, tokiais kaip Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US ir Hydro Gear.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 5006
    Parodytas paieškos rezultatuose : 30894
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Miedziņš, parduotuvė
    Miedziņš, parduotuvėViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
    Jaunsvelmes, svečių namai
    Jaunsvelmes, svečių namaiJaunsvelmes. Galimybė puikiai pailsėti, organizuojant išleistuves ar kitus kviestinius renginius 80 svečių, žaliame gamtos kampelyje.
    Ezernieki, svečių namai
    Ezernieki, svečių namaiViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
    Eco Dowel, SIA
    Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
    Bonaselect, baldai
    Bonaselect, baldaiMūsų internetinė baldų parduotuvė skiriasi garantuojamais pristatymo terminais, nes mūsų transportas keliauja per Europos šalis, nepriklausomai nuo užsakymo apimties. Mes neribojame savo klientų fantazijos ir padedame pasirinkti unikalius medžiagų spalvų ir tekstūrų derinius. Svarbiausia, kad mes dirbtume, kad klientai padėtų įrengti jūsų namus. Mes siūlome stilingus, praktiškus ir patogius jūsų namų baldus be dirbtinio antkainio.
    Marteks noma, autoservisas
    Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Latvijas Fotogrāfijas muzejs
    Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
    Atlas Motors, autosalonas - autoservisas
    Atlas Motors, autosalonas - autoservisasAtlas Motors. Autoservisas. Padangų servisas. Nepriklausomi amerikietiškų automobilių specialistai.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma