Vestiena***, viešbutis

Aprašymai
Sertificēts Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas dalībnieks. Labiekārtotas istabas, sauna, karstais ūdens visu diennakti, duša, centrālapkure, ēdināšana, banketu galdi, SAT-TV, lauku pirts, galda spēles, biljards, kamīns, autostāvvieta. Līdz Gaiziņkalna slēpošanas trasēm 5 km. 2-vietīgas, 3-vietīgas un 4-vietīgas istabas, LUX, puslukss, apartamenti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (invalīdiem), ģimenes apartamenti, datorpakalpojumi (internets, e-pasts). Vestienas pagasta teritorijā atrodas 21 ezers. Kāls - lielākais, dziļākais un salām bagātākais ezers Vestienā. Trīs šī ezera salas ir botāniskais liegums. Brīnišķīgs ir Kaķīša (Viešūra) ezers ar vienreizējiem dabas skatiem un kristāldzidru ūdeni. Ilziņa ezers ir slavens ar savām nirstošajām salām - laiku pa laikam tās parādās ūdens virspusē. Lieliskas iespējas mūsu ezeru novadā paveras makšķerēšanas sporta cienītājiem. Laivu un telts noma, piknika vietas. Iespaidus bagātinās dažādi tūrisma maršruti. Cenu piedāvājums: Vienvietīgs numuriņš ar brokastīm.....13,- Ls Divvietīgs standarta numuriņš ar brokastīm.....21,- Ls Trīsvietīgs numuriņš ar brokastīm.....31,- Ls Četrvietīgs numuriņš ar brokastīm.....41,- Ls ½ lukss numuriņš ar brokastīm.....30,- Ls ½ lukss numuiņš ar bokastīm vienai personai.....22,- Ls Divistabu lukss numuriņš ar brokastīm 2 personām.....40,- Ls Papildu vieta.....7,- Ls Divvietīgs numuriņš uz nedēļu.....119,- Ls Sauna.....8,- Ls/h Atlaide 20% apmērā, sākot ar 3 dienu. Piedāvājam arī numuriņu personām ar īpašām vajadzībām. Studentiem, senioriem un grupām piedāvājam cenu atlaides. Iespējami norēķini ar bankas karti - VISA, Eurocard / Mastercard, VISA Electron, Maestro, Unikarte. Gaidīsim Jūs ciemos !
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 97468
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1669079
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Beach Hotel Liepāja, viešbutis
    Beach Hotel Liepāja, viešbutisKviečiame jus apsilankyti Beach Hotel Liepaja! Dviejuose aukštuose yra 23 ryškaus stiliaus kambariai! Mes esame vėjo atstumu nuo jūros, vėjas du kartus papūtė - ir jūs Rožu aikštėje!
    HBH Juozo alus , poilsio centras
    HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
    Labs virziens, SIA
    Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
    EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
    EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
    Baižas, medelynas
    Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
    Sīpoli, svečių namai
    Sīpoli, svečių namaiSvečių namai Sīpoli yra 1km nuo jūros. Gražus sodas, pirtis, svečių namai, pokylių salė, vietos iškylai.
    Kļava
    KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
    Pāces vilnas fabrika
    Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
    Mīts, akmens apdirbimas
    Mīts, akmens apdirbimasBendrija MITS gamina 15 rūšių ir 8 spalvų betonines grindinio trinkeles, kelių ir šaligatvių bordiūrus, betoninius laiptus.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma