Aprašymai

Pašā jūras krastā Vidzemes jūrmalā Saulkrastu centrā, latviskā un dabai iederīgā stilā celtā namā, nu jau vairāk kā 10 gadus darbojas viesu nams "Saulrieti".
Viesu nams "Saulrieti"- tas ir mājīgs miers ar skaistu dabas ieskautu apkārtni. Ārkārtīgs klusums mijas ar jūras šalku pieskaņu, kas ļoti nomierina.
Bez gaumīgi iekārtotajiem numuriņiem iespējams baudīt burbuļbaseinu (5-6 pers.) ar turku pirti un saunu.
Pusdienas varat ieturēt kafejnīca, kā arī vasarā ārā terasē, pašā jūras krastā. Kur vakarā var baudīt viskaistākos saulrietus Latvijā.

  • Cenas numuriem - vasarā no 40,00 EUR līdz 55,00 EUR
  • Ziemā no 35,00 EUR līdz 50,00 EUR
  • Bungalo vasarā 45,00 EUR
  • Kotedža vasarā 75,00 EUR.
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 182918
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1734178
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Otafs, stikliniai darbai
    Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
    Waldmeisteri, svečių namai
    Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
    220.lv, parduotuvė
    220.lv, parduotuvė220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
    ASTRA TŪRE, kelionių biuras
    ASTRA TŪRE, kelionių biurasAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
    Jaunmoku pils, viešbutis
    Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
    ALAUŠYNĖ , svečių namai
    ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma