Petarde LTD, pirotechnika

Aprašymai
Pirotehnikas kompānija «Petarde» piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c. Jums ir iespēja izmantot profesionālu pirotehniķu pakalpojumus, kā arī, pateicoties plašam un daudzveidīgam piedāvājumam, pasūtīt visdažādākā veida pirotehnikas izstrādājumus. Kompānija ir unikāla ar to, ka vienlaicīgi spēj apkalpot 10 – 20 klientus, kas īpaši aktuāli ir tādos svētkos kā Jaunais Gads. Lai jūsu kompānijas prezentācija vai jubileja viesiem paliktu atmiņā, tiek piedāvāta uguņošana telpās – ūdenskritumi, strūklakas. Drošības apsvērumu dēļ, virsmas tiek apstrādātas ar speciāliem līdzekļiem, lai novērstu nepatīkamus starpgadījumus un jūs varētu baudīt salūta burvību. Jūs varat pasūtīt pirotehnisko elementu izgaismojumu dažādās krāsās – firmas logo, gada skaitli, emblēmu. Vai esat redzējuši populāro ūdenstrūklaku šovu Čehijā? Ja vēlaties aizkustināt skatītāju dziļākās dvēseles stīgas tepat pie mums Latvijā, izvēlieties salūtu mūzikas pavadījumā. Ticiet mums, vienaldzīgs nepaliks neviens.
Galerija
Video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis, Susijusios įmonės
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 88151
Parodytas paieškos rezultatuose : 266818
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Vīcežu muiža, poilsio kompleksas
Vīcežu muiža, poilsio kompleksasVīcežu dvaras, poilsio kompleksas. Įvairių renginių ir švenčių organizavimas, atrakcionai, poilsis gamtoje.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Indāni, kaimo namas
Indāni, kaimo namasSodyba, pirtis, ūkis (biologinis žemės ūkis). Jodinėjimas žirgais, ekskursijos po ūkį. Senųjų darbo įrankių kolekcijos.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma