Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"

Aprašymai

Iki 56 asmenų, gali likti pensionato ir trys patogūs kotedžai. Kaina - nuo 15 EUR už naktį nuo asmens .

MES DIRBAME ištisus metus !

Svečių namai yra įsikūręs ant upės Rivas banke. Jums tikrai mėgautis gražus gamtos apsuptyje : Centennial medžiai , paukščių dainas. 300 metrų iki plataus smėlėto paplūdimio prie Baltijos jūros , 700 metrų iki upės Riva krioklys ir medinis tiltas per upę

Dviejų aukštų namas , o trys Bungalo siūlomi Jūsų poilsiui . Scenar terapijos procedūra kabinetas padės pagerinti jūsų sveikatą . daugiau informacijos

Namas yra:

Biliardinė ;
Restoranas ir baras
Poilsio zona , židinys,
Kambariai su dušu

Jeiblogas oras , jūs galite smagiai žaisti stalo žaidimus , atsipalaiduoti prie židinio ar patogiai žiūrėti filmus ant 40 " TV.

Siūlome vietą, nakvynę , maistą ir poilsį prie jūros seminarams, šeimos šventėms , vestuvėms ir bendradarbiavimo renginiuose. Tai taip patpuiki vieta sporto veiklai laisvoje ir švarią aplinką .

Yragaudyti žuvis , pavyzdžiui, merdi į rudenį jūroje galimybės . Nuo lapkričio iki sausio pabaigos yragalimybė prisijungti prie licencijuotos nėgių žvejybą su ant grotelių po to prie upės.

Mūsų svečiai gauti nemokamai :
Bevielis Internetas (Wi -Fi) ;
Batutas
Grill BBQ

Už papildomą mokestį:
Scenar terapija;
Restoranas ir baras ;
Biliardas;
Alcove su židiniu .
Medieną deginančių sauna su sūkurine vonia

Rugpjūčio, rugsėjo ir spalio mėnesiais -puikus metas žvejybai plekšnių ir jūros.

Atstumai iki miestų :
Ventspilis - 55 km,
Liepoja - 55 km,
Kuldyga - 45 km,
Pāvilosta - 13 km .

Galerija
Video
  • video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 180792
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1096292
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Restorer, SIA
    Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
    Robežnieki kokaudzētava
    Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
    Rīgas Logi, durys ir langai
    Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Unce, svečių namai
    Unce, svečių namaiSvečių namai Valmieroje. Jaukūs kambariai su visais patogumais.
    Ezerkrasti, poilsio bazė
    Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
    Tukuma muzejs
    Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
    P. Čerņavska keramikas māja
    P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
    Nabīte, kempingai
    Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma