Ezerkrasti, poilsio bazė

Aprašymai

Viesu nams Ezerkrasti atrodas brīnišķīgā vietā pie Rāznas ezera 260 km attālumā no Rīgas un 18 km attālumā no tuvākās pilsētas Rēzekne. Pie mums ir iespējams rīkot kāzas, seminārus un svinīgus pasākumus, gan atpūsties vai sportot, kā arī veldzēties Rāznas ezerā.

Iespēja nosvinēt savus skaistākos dzīves notikumus viesu namā "Kastanis" līdz pat 130 personām ar galdu klāšanu. Dzīvošana (gultasvietas) "Kastanī" pieejamas piecās istabās līdz 20 personām.

Viesu namā "Apelsīns" iespējams rīkot pasākumus banketu zālē līdz 60 personām un dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās ar kopējo guļvietu skaitu - 34 personām. Viesu mājā ir arī krievu pirts, baseins, biljards un virtuve ar aprīkojumu. 

Mierīgai ģimenes atpūtai ir pieejama mazā mājiņa "Kļava" ar virtuvi (aprīkojumu), krievu pirti un guļvietām līdz 7 personām. Kopumā Ezerkrastos varam izguldīt līdz 75 personām.

Ekonomiskās klases atpūtnieku vajadzībām ir: telšu vietas ar ugunskura vietām un piknika namiņš.
Esošajos futbola un volejbola laukumos ir iespēja rīkot sporta pasākumus. Pieejams bērnu rotaļu laukums. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem piedāvājam laivu, ūdens velosipēdu un vējdēļu nomu. Tepat, vasaras mēnešos, pludmales apmeklētāju vajadzībām ir arī neliels vasaras veikals.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 214260
    Parodytas paieškos rezultatuose : 2346779
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Skaistkrasti, pirtis
    Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
    Uldis Kleins, akmeņkalis
    Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
    Osteria, kavinė
    Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
    Arre, metalo apdirbimas
    Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
    Kliģi, poilsio kompleksas
    Kliģi, poilsio kompleksasVieta banketams, seminarams, baliams ir sporto žaidimams; nakvynė naujame rąstiniame pastate arba įrengtuose svečių namų numeriuose;
    Jaunmoku pils, viešbutis
    Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
    VI&P, metalo apdirbimas
    VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
    Liedags, svečių namai
    Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma