Aprašymai

Granite ir ģimenes uzņēmums, kas ir nodots nākamās paaudzes rokās. Uzņēmums tika dibināts deviņdesmitajos gados un Latvijā veiksmīgi darbojās vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums specializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.

Veicam visa veida betonēšanas darbus. Savos izejmateriālos izvēlamies TIKAI kvalitatīvu granītu, kas tiek ievests no Zviedrijas, Somijas un Karēlijas - tas ir īpaši piemērots mūsu klimatam, jo atšķirās ar augstu salizturību, mazu ūdensuzsūci un ir ļoti izturīgs pret apkārtējo vidi kopumā. Tieši tāpēc visiem saviem padarītajiem darbiem dodam GARANTIJU, jo esam pārliecināti un spējam atbildēt par kvalitāti un materiāla ilgmūžību.

Mēs arī veicam augstas klases gravēšanas darbus, izmantojot tikai jaunākās tehnoloģijas - augstas izšķirtspējas dabas skati un cilvēku portreti, kas datorizēti tiek apstrādāti un vēlāk ar CNC gravēšanas iekārtu iegravēti akmenī. Piedāvājam arī dzīvnieku portretu gravēšanu.

Kapu labiekārtošanas darbus veicam visā Latvijas teritorijā; darbus esam veikuši tādās pilsētās kā Jelgava, Tukums, Sigulda, Rucava, Liepāja, Alūksne, Smiltene, Engure un citās pilsētās.

Kāpēc mūs izvēlās?

Mēs izmantojam tikai kvalitatīvus materiālus;

Augsta kvalitātes garantija;

Piedāvājam vislabāko cenu bez jebkādām slēptām izmaksām;

Optimāli izpildes termiņi;

Individuāla pieeja un risinājums katram klientam.

Mums ir pienākuma apziņa veikt savu darbu godprātīgi, jo vēlamies, lai par mums runā apmierināti pasūtītāji un lai viņiem tiktu aiztaupītas raizes vismaz uz 20-30-40 gadiem, ja ne ilgāk!

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 10582
    Parodytas paieškos rezultatuose : 83695
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
    Medus veikals, parduotuvė
    Medus veikals, parduotuvėSiūlo: Daugiau nei 30 rūšių medų, surinktą iš Latvijos bitynų, maisto papildus, bičių vašką, 100% bičių vaško žvakes, bičių produktus (žiedadulkes, bičių duoną, bičių pienelį, bičių pikį).
    Miedziņš, parduotuvė
    Miedziņš, parduotuvėViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
    Prezentreklāma, SIA
    Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Ilona Einika, Fotografas
    Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
    Eco Tehnoloģijas, SIA
    Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
    CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
     CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma