Aprašymai

Kompanija BALT WARRANT įkurta 1995 m. Daugiau kaip10 metų yra popierinių maišelių ir įpakavimų gamintojas.

Aukšta produkcijos kokybė, greitas pagaminimo laikas, didžiulis meninis potencialas leido kompanijai per trumpą laiką suburti didelį pastovių klientų ratą ir užimti atitinkamą vietą Latvijos ir  Europos pakavimo rinkose.

Šiuo metu BALT WARRANT – tai tvirtai stovinti ant kojų ir nuolat tobulėjanti kompanija. Mes tobulėjame kiekvienais metais  plėsdami gamybą ir kiekvieną dieną darome žingsnį į priekį. Mes degame naujomis idėjomis, atverdami naujas galimybes mūsų klientams, siūlydami kreatyvius nestandartinius sprendimus.

Kompanijoje BALT WARRANT dirba tikri savo srities profesionalai. Esame jauni ir kiekvienas iš mūsų jau daug pasiekė savo srityje: pakavimo ir poligrafinėje, spaudos, reklaminėje produkcijoje. Jus galite drąsiai patikėti mums savo projektą arba tam tikros produkcijos gamybą ir galite būti tikri, kad darbas bus atliktas aukščiausiame lygyje.

Didelė ir sėkminga darbo patirtis Europos rinkoje leidžia mums drąsiai teigti, kad kompanija BALT WARRANT gali susidoroti su bet kokio sudėtingumo užduotimis.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 48186
    Parodytas paieškos rezultatuose : 532481
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Raunas ceplis
    Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
    Akmens lietas, SIA
    Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
    Latrex laivas
    Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
    Rojas rodes, laisvalaikio namai
    Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
    Papes Čakstes, svečių namai
    Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Lakta, metalo apdirbimas
    Lakta, metalo apdirbimasĮmonė Lakta. Metalo apdirbimas, metalo konstrukcijos, kaltiniai dirbiniai interjerui, metalo laiptai, turėklai, tvoros, fligeliai, žvakidės. Skirtingos medžiagos, technika, galbūt paviršių cinkavimas ir meninis dažymas.
    Oneway Logistics, SIA
    Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
    Bēnes Ozoli, grindų dangos
    Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma