Latrex laivas

  • Ziediņi, Daugmales pagasts, Ķekavas novads, Latvija
  • (+371) 26694318 - 7:30 - 20:00
  • info@latrex.lv
  • latrex.lv
  • Facebook
  • Juridinis pavadinimas : LATREX, SIA
    Registracijos numeris : 40103294754
    Juridinis adresas : A. M. Keldiša iela 13 - 37, Rīga
Aprašymai

LATREX ir Latvijas uzņēmums, kurš nodarbojās ar stiklplasta motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu projektēšanu, konstruēšanu, ražošanu un restaurāciju.
Savas darbības laikā LATREX ir kļuvis par vienu no vadošajiem nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs.
Uzņēmumam ir pārstāvniecības Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Dānijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Spānijā, Baltkrievijā.

Piedāvājam aprīkojumu laivām.

- Airus, ar koka vai plastmasas lāpstiņām (210, 225, 240, 270 cm)
- Laivas duļļu ligzdas (leņķis un iegremdējams)
- Aira duļļus (dakša, saspiedējs un pastiprināts saspiedējs)
- Laivas duļļu ligzdu bukses
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās cilpas (U - bolt)
- Traņča plāksnes priekš dzinēja stiprināšanas (iekšējās un ārējās)
- Makšķerkātu turētājus
- Miera stājas airu turētājus
- Nerūsējošā tērauda eņģes priekš vākiem.
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās knehtus.
- Nerūsējošā tērauda rokturus
- Bortgumijas (moldingus)
- Visus stiklplasta laivai nepieciešamos remontmateriālus (Sveķus, šķiedras, krāsas, špakteles, pulēšanas pastas, poliuretāna putas)

Kuteru, motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu un citu stiklplasta izstrādajumu remonts.
Atjaunojam formas, radānus, traņčus, laminējam stiklašķiedru, špaktelējam ar specialo špakteli (mikrosfēra + aerosils), slīpējam, krasojam ar GELCOAT, slīpējam GELCOAT, pulējam.
Neapaugošās krāsas krāsošana.
Viesiem darbiem dodam garantiju.
Arī vecam peldlīdzeklim gribam dot otro iespēju.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 44070
    Parodytas paieškos rezultatuose : 219861
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonas
    Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonasEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
    Sauleskalns, pirtis
    Sauleskalns, pirtisSvečių namai "Sauleskalns" - 19km nuo Rygos. Iki 50 žmonių. Pirtis, baseinas. Maža pirtis - iki 15 žmonių, tvenkinys.
    Lejasmalas, poilsio kompleksas
    Lejasmalas, poilsio kompleksasSavaitgalio namas ir pirtis ant Lėja ežero kranto. Romantiška vieta poilsiui negyvenamoje saloje. Salės seminarams ir banketams. Vietos palapinėms ir piknikui.
    Lumag Machinery Baltic
    Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
    Miedziņš, parduotuvė
    Miedziņš, parduotuvėViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
    Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
    Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
    SB Siltumtehnika, parduotuvė
    SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
    RC Auto , autoservisas
    RC Auto , autoservisasCar Service,Važiuoklės remontas. Automobiliai dignostik ir remontas. Variklio remontas. Laikas diržų ir jiems gaminti naudojamas beltingas kaita. Pavarų dėžės remontas. Greita alyvos keitimo. Stabdžių sistemos remontas. Suvirinimo
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma