Ziedu Dīva, gėlių studija

Aprašymai

Su meile sukurti ir liečiantys darbai, kurie teiks džiaugsmo tiek kasdienybėje, tiek švenčių proga. Mielai padėsime išpildyti Jūsų norus ir nuspalvinsime šventes taip, kad Jūsų svajonės virstų realybe!

Mums svarbus klientų pasitenkinimas, todėl norime padėti atšvęsti gražias gyvenimo akimirkas. Su meile sukursime gražiausią gėlių puokštę ir užtikrinsime savalaikį pristatymą su šypsena veide!

Mūsų misija – padėti jums išreikšti savo jausmus gražiomis gėlėmis ir užtikrinti tinkamą kainą bei pristatymą laiku. Tarnaujame taip, kaip norime, kad mus aptarnautų – asmeniškai, profesionaliai ir sąžiningai. Jūsų užsakymus įvykdysime taip, lyg jie būtų skirti vienam iš mūsų šeimos narių, draugų ar verslo partnerių!

Mūsų patirtis prasidėjo 2007 m., kai mūsų floristikos specialistė pradėjo mokytis Buldurų sodininkystės vidurinėje mokykloje. 2011 metais baigė ir pradėjo dirbti profesionaliu floristikos specialistu gėlių salonuose. 2017 metais bendromis jėgomis Talsuose buvo atidaryta šeimos įmonė "KROKUSIŠŠ". Dabar, po kelerių metų, plečiamės ir veikiame kaip "ZIEDU DİVA" floristikos dirbtuvės Jelgavoje, Dobelėje ir Bauskės rajone.

Mūsų svajonė išsipildė! Dirbame darbą, kurį mėgstame, o mūsų darbo rezultatas suteiks džiaugsmo, šypsenos ir laimės kitiems!

Ačiū, mieli klientai! Jūsų pasitikėjimas yra mūsų vertingiausias dėkingumo gestas!

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 4607
    Parodytas paieškos rezultatuose : 34439
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Mazpipari, poilsio kompleksas
    Mazpipari, poilsio kompleksasLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
    Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
    Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
    Astroselena, švietimo centras
    Astroselena, švietimo centrasMokymai Astroselen švietimo centre tinka tiek tiems, kurie nori įgyti profesinį aukštąjį astrologijos išsilavinimą, tiek norintiems perprasti šį įdomų mokslą savo asmeniniams poreikiams, mokantis skirtingų horoskopų interpretavimo meno.
    Dalss & Co
    Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
    Mozello, mājas lapu izstrāde
    Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
    Kampas, baldai
    Kampas, baldaiKampas. Kiekvienas asmuo nori turėti patogius, natūralius ir tvirtus baldus. Siūlome baldus iš ąžuolo.
    Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
    Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
    BriedīšKrogs, užeiga
    BriedīšKrogs, užeigaĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma