Tulku Fabrika, vertimų biuras

Aprašymai

ZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību. Ja Jums nepieciešams profesionāls rakstisks vai mutisks tulkojums no/uz angļu, vācu, spāņu vai kādu citu svešvalodu, „ZTB.LV” – ir Jūsu pareizā izvēle.

ZTB.LV garantē saviem pastāvīgajiem un potenciālajiem klientiem:

  • piesaistīto tulkotāju augstu profesionalitāti izvēlētajā jomā;
  • jebkuras sarežģītības pakāpes teksta tulkošanas kvalitāti un izpildes operativitāti;
  • optimālu attiecību „cena-kvalitāte” par tulkojumu izpildi;
  • kvalitatīvu uz klientu orientētu apkalpošanu (klientam ērta apmaksas sistēma, tulkojuma bezmaksas piegāde, elastīga atlaižu un bonusu sistēma, ērts darbalaiks bez pārtraukumiem u.c.)
  • „ZTB.LV” darbinieki ievēros visas Jūsu vēlmes un komentārus, attiecībā uz tekstu, kuru tulkošanu Jūs esat pasūtījuši, stilu un terminoloģiju. Mēs strādājam ar jebkāda formāta tekstiem. Mūsu birojā nepastāv „minimālā apjoma” jēdziens, esam gatavi Jums palīdzēt jebkura teksta apjoma tulkošanā.

    „ZTB.LV” augstu vērtē savu klientu laiku: Jūs varat pasūtīt teksta tulkojumu un saņemt gatavo darbu, neatstājot savu darba vietu vai dzīvokli –atsūtot savu pasūtījuma tekstu uz mūsu e-pastu, vai arī atnesot uz mūsu norādīto adresi. Gatavo darbu mēs nosūtīsim Jums atbilstoši pieprasījumam, nosūtot elektroniski, vai arī mūsu kurjers atbrauks uz Jūsu norādīto adresi absolūti bez maksas. Protams, Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu birojā, kur profesionālie konsultanti atbildēs uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem un nodrošinās Jūsu pasūtījuma precīzu un kvalitatīvu izpildi.

    Mēs garantējam Jūsu dokumentu pilnīgu konfidencialitāti un saglabātību.

    Kļūstot par ZTB.LV klientu, Jūs pasargāsiet sevi no nekvalitatīva tulkojuma un ietaupīsiet savu laiku un naudu!

    Video
    • video
    Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
    Žemėlapis
      Statistika:
      Pilnai peržūrėta : 27870
      Parodytas paieškos rezultatuose : 126453
      EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
      EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
      Ziedu Dīva, gėlių studija
      Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
      Sīpoli, svečių namai
      Sīpoli, svečių namaiSvečių namai Sīpoli yra 1km nuo jūros. Gražus sodas, pirtis, svečių namai, pokylių salė, vietos iškylai.
      RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabos
      RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabosGamybos komercinė įmonė RUSSO-BAL - pirmoji lengvųjų automobilių ir mokroautobusų traukimo grąžulų gamintoja Latvijos Respublikoje.
      Osteria, kavinė
      Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
      Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
      Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
      Eco Tehnoloģijas, SIA
      Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
      Terion, veterinarijos klinika
      Terion, veterinarijos klinikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
      ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
      ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
      Švinkates, svečių namai
      Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
      Visi banneri
      laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma