Mežābeles, laisvalaikio namai

Aprašymai

Atrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.


Mājas tuvumā ir neskaitāmi daudz koku un ziedu, par kuru dziednieciskajām īpašībām var noklausīties lekciju " Ziedu un koku terapija". Katram cilvēkam ir savs koks un savs zieds, kurš var ārstēt un atbrīvot no uzkrātā stresa. Dažkārt vienkārša pastaiga brīvā dabā - pa mežu, pļavu vai ezermalu ir vislabākās zāles dvēseles mieram. Pēc pastaigām, zvejas, pirts, peldēšanas vai citām izbaudītām aktivitātēm "Mežābeļu" saimniece piedāvā saviem viesiem tieši jums piemeklētu zāļu tēju un medus degustāciju. Iespēja pieteikties "Ziedu un koku terapijas" lekcijām (no 5 līdz 15 cilv.). Bērniem speciāla pastaigu terapija (grupa līdz 20 bērniem). Cena: atkarībā no izvēlētajām aktivitātēm.

Galerija
Video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 38647
    Parodytas paieškos rezultatuose : 719111
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
    Garāža, baras - restoranas
    Garāža, baras - restoranasBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
    Elīna Sila Art
    Elīna Sila ArtMedžiaginės sauskelnės ir sauskelnės kūdikiams ir vaikams. Siuvinėjimo paslaugos. Individualizuotas siuvinėjimas ant įvairių audinių gaminių – marškinių, krepšių, kepurių, rankšluosčių, prijuosčių ir kt. Įmonės logotipo siuvinėjimas. Siuvinėjimas personalizuotoms dovanoms vestuvėms, krikštynoms, Kalėdoms, visokioms šventėms ir kt.
    Granda, staliaus darbai
    Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
    Aldari, motelis
    Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
    Gungas, svečių namai
    Gungas, svečių namaiGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    Stila Elements
    Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
    Raibie logi, viešbutis
    Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
    Gintus, SIA, matavimas
    Gintus, SIA,  matavimasOOO Gintus, matavimo darbai, topografija, detalusis planavimas, vykdymo schemos, ribų planai.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma