Eģīši, ZS

Aprašymai

Ūkininkystė užsiima grūdų auginimu, smilčių aviečių auginimu ir plėtoja turizmo sektorių. Ūkininkystės vizija yra dirbti darniai su gamta ir dalintis ja su kitais - būti čia ir dabar, paliesti žemę, išgirsti gamtos garsus, įkvėpti gryno oro, pajusti vėją. Gamtos grožis smilčių sodo apylinkėse, kur vasarą čiulba upelis ir cypso paukšteliai, o žiemą sniegas žiba saulės spinduliuose, kuriant idilišką ramiam poilsiui, kur randamas pusiausvyros ir harmonijos. Latvijos gamta yra stebuklingai graži pavasarį, kai sultys sprūsta iš žemės, vasarą, kai oras kūpina karščiu, rudenį, kai grūdai ir smilčių uogos subręsta, ir žiemą, kai sniegas šoka kaip deimantas. Ūkininkystė bus atvira visiems, kad mūsų svečiai galėtų mėgautis mūsų ūkininkystės grožiu.

Šiuolaikiniame pasaulyje neįsivaizduojama be judėjimo, judėjimo ir gyvenimo įvairovės, tai reiškia nenusirišimą nuo vieno konkrečio gyvenamosios vietos. Internetas, ryšiai, televizija visada yra su mumis, ir mes galime atsakyti į svarbius darbo ir kasdienius klausimus iš bet kur. Ūkininkystės apgyvendinimo pasiūlyme bus jauki medinė namelio konstrukcija su palėpė, židiniu, hidromasažo baseinu ir terasa.

Tikslinė auditorija yra šeimos su vaikais iš miesto, dviese poilsiui, nuotolinio darbo specialistai, keliautojai ir draugų grupės. Žmonės išeina iš miesto, kad mėgautųsi gamta, eitų pasivaikščioti, žygiuoti, apžiūrėtų miesto ir gamtos objektus. Patogiose poilsio namelių vietose galima praleisti naktį ir kitą dieną vėl tęsti Latvijos pažinimą. Sekant pasaulio tendencijoms, latviai taip pat nori būti nepriklausomi nuo konkrečios vietos, todėl namelis bus nuomojamas ilgam laikui, jei klientas to pageidauja. Vieta yra privalumu klusioje kaimo teritorijoje, randasi Latvijos viduryje ir pasiekiama iki poilsio namelių per asfaltuotą kelią. Smilčių namelis yra 113 km nuo Rygos, 25 km nuo istorinės ir vaizdingos Kokneses, 11 km nuo Vecbebru istorinių dvarų vietų.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 4482
    Parodytas paieškos rezultatuose : 28312
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Sauna katram , parduotuvė
    Sauna katram , parduotuvėIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
    Alejas projekti, SIA
    Alejas projekti, SIAAlėjas projekti teikia sodininkystės ir apželdinimo paslugas. "Nuo projekto iki žydinčio sodo".
    Rūķīši, svečių namai
    Rūķīši, svečių namaiRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
    Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
    Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
    Hidrolats, SIA, metalo apdirbimas
    Hidrolats, SIA, metalo apdirbimasRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
    Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
    Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
    Tāti, kempingai
    Tāti, kempingaiKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
    A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas Latvijoje
    A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas LatvijojeŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
    Granitops
    GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma