Aprašymai

TIPI VILLAGE arba vigvamų kaimas – rami, natūrali ir vaizdinga vieta toli nuo miesto triukšmo ir šurmulio. Rami vieta prie šventųjų Kėvelės šaltinių ir Kėvelės kaimo, šalia tvenkinio ir miško. Netoliese yra 3 pilys - Vecauces pilis, Jaunauces pilis ir Lielauce pilis, taip pat vyninė. „Tipi Village“ yra puiki vieta keliaujantiems pavieniui, poroms ir šeimoms, norintiems atsipalaiduoti ir sugrįžti į Motiną gamtą.

Mes siūlome jaukią atmosferą su viskuo, ko reikia įkvepiančioms, atpalaiduojančioms, atsipalaidavimo stiliaus atostogoms. Siūlome Natural SPA – vonias ir dušus po žvaigždėmis su šiltu vandeniu ir Tipi pirtį – guodžiančią, sveiką ir ypatingą patirtį.

Džiaugiamės galėdami parodyti jums kaimo gyvenimo būdą!

Ateikite ir mėgaukitės paprastu gyvenimu gražioje ir tvarioje kaimo vietovėje!

Glamping yra orientuotas į pojūčius ir nuotykius! Jei esate gamtos mylėtojas ir norite mėgautis nauja nakties patirtimi, ši vieta skirta jums!

TIPI VILLAGE siūlo galimybę pernakvoti mūsų didelėse Tipi palapinėse ir mėgautis dviejų tipų atmosfera:

  • Laukinė gėlė - patogumai su lova, interjero daiktais, terasa, gultais ir hamakais.
  • Gamtos balsas – autentiška Tipi palapinės atmosfera, kurią papildo laužas, pievų gėlės, boho stiliaus dekoracijos.

Jei esate klasikinio poilsio mėgėjas, siūlome dviejų asmenų poilsio namelį „Kadiki“ šalia tvenkinio.

Jei pas mus lankotės didesnėje draugų kompanijoje, visas Tipi kaimas yra jūsų žinioje!

Patiekiame sveikus pusryčius, paruoštus su meile iš vietinių produktų. Pusryčius patiekiame Jūsų pasirinktoje vietoje – terasoje arba pievoje.

  • Tipi palapinė Laukinė gėlė - 85 eur *
  • Tipi palapinė Gamtos Balsas - 60 eur*
  • Kempingas Kadiki - 60 eur *
  • Galimos papildomos vietos Tipi palapinėje Gamtos balso ir kempingo namelis Kadiki - 15 eur/asm
  • Galima užsisakyti pusryčius, 7 eur/asm
  • Leidžiama apsistoti su augintiniu - 10 eur.

* 1 nakvynė 2 asmenims

Jūsų patogumui ir laisvalaikiui:

  • plaukimo zona
  • pikniko stalas, grilis, laužavietė, wc
  • šaudymas iš lanko, miško takas, žygiai pėsčiomis
  • SUP lentos
  • laukinė vonia
  • kubilas su aeromasažu
  • pop-up piknikai, pietūs miške, nuotykiai lauke
  • palapinių aikštelės
  • Tipi pirtis
  • lauko dušas
  • Muziejus

Unikali vieta lauko renginiams

TIPI VILLAGE - Jūsų kūrybinės kultūros ir meno erdvė gamtoje. Sveikiname renginių organizatorius mūsų tylos ir ramybės uoste! Didelis plotas jums su Tipi palapinėmis atmosferos centre. Tipi kaimo atmosfera tinka meno plenerams, saulėlydžio koncertams, rekolekcijoms, jogos ir meditacijos dienos stovykloms bei kitai kūrybinei veiklai, tiek privatiems ir įmonių renginiams, tiek viešiems apskrities renginiams kaime.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 5364
    Parodytas paieškos rezultatuose : 88946
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai
    Kalumi SIA, kalvystės dirbiniaiKalvio paslaugos, grotelės ir įrankiai židiniui, geležies jungiamosios detalės, vyriai, durų rankenos, spynos, įrankiai medienai apdirbti, vartai, prancūziški balkonėliai ir daug daugiau.
    Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmas
    Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmasRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Ratatui, franču restorāns
    Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
    Mežābeles, laisvalaikio namai
    Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
    Vestiena***, viešbutis
    Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
    Sutras Z/S, kaimo namas
    Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
    Evergreen, akmens apdirbimas
    Evergreen, akmens apdirbimasEvergreen. Skaldyto akmens gaminiai - įvairūs grindinio akmenys, apdailos medžiagos, dizaino elementai, panaudojant riedulių atsargas Latvijoje.
    Aviokase.Lv, bilietai internetu
    Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
    Ezerkrasti, poilsio bazė
    Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma